Orthodontist Amersfoort

De Orthodontist - tandheelkundig centrum Amersfoort Vathorst

Welkom bij de Orthodontist van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. De orthodontist in Amersfoort met het keurmerk van De Lieve Orthodontist.
Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst is een unieke tandartspraktijk die elke discipline in huis heeft en onlangs verkozen is tot tandartspraktijk van het jaar. Je hebt er als cliënt dus één adres voor alle tandheelkundige, tandprothetische en orthodontische behandelingen. Maar ook voor ondersteuning in de vorm van logopedie, een psycholoog en fysiotherapie. En dat is handig! 


Een gezond gebit is van levensbelang. Het is fijn om een regelmatig gebit te hebben, dat is niet alleen makkelijker schoon te houden, maar ziet er ook leuker uit. Gek genoeg kan je gedurende je hele leven je tanden en kiezen verplaatsen. Daarom vinden niet alleen kinderen, maar ook steeds meer volwassenen hun weg naar de orthodontist. Wat je leeftijd of de conditie van je gebit ook is, er is altijd een op maat gesneden behandeling.
Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst heeft De Orthodontist in huis. Voor jong én oud.

Stappenplan bij de lieve orthodontist in Amersfoort

Wanneer je voor het eerst bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort komt, bekijkt de orthodontist je gebit en nemen we een gezondheidslijst door. We bekijken een eventuele verwijzing van de tandarts en maken een röntgenfoto van je gebit. Ook maken we een gipsmodel van het gebit.

 

Als er inderdaad een behandeling nodig is, maken we eerst altijd een behandelplan. In een volgend gesprek bespreken we het behandelplan:

  • wat is er precies aan de hand
  • waarom is een behandeling nodig
  • hoe wordt de behandeling uitgevoerd

Ook bespreken we wat de effecten  en eventuele alternatieven voor de voorgestelde behandeling zijn. Als de kosten van de behandeling hoger zijn dan €150, krijg je bovendien een begroting op papier. Zo weet je altijd precies wat je te wachten staat.


Tandheelkundig Centrum Amersfoort heeft De lieve Orthodontist in huis
Tandheelkundig Centrum Amersfoort is tandartspraktijk van het jaar en heeft De lieve Orthodontist in huis

Score De Lieve Orthodontist | Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst: 9,1

Deze praktijk beoordelen? Als je patiënt bent bij De Orthodontist van Tandheelkundig Centrum Amersfoort en je deelt graag je ervaring met De Lieve Tandarts, klik dan hier (kost je ca. 3 minuten van je tijd)


Specialisten van De lieve Orthodontist Amersfoort

Het team van De orthodontist van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst  bestaat uit:

  • Orthodontisten, MSc.: Monique Henneberke, Geer van den Dungen en Jorine van der Vlag 
  • Orthodontie-assistenten: Muriel Janssen, Hellen de Kruyff , Sadaf Halimi en Janine Bosman
  • Assistent praktijk manager en receptie:  Marianne Hop

het team van de lieve orthodontist in Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst heet je van harte welkom!


Ja, ik meld me aan bij deze lieve orthodontist in Amersfoort!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

In het kader van je privacy vragen we je nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen. Geef aan dat we je mogen bellen als je wilt dat we je helpen bij je aanmelding of overstap naar een lieve tandarts. Zie voor onze privacyverklaring https://www.delieveorthodontist.nl/j/privacyRechtstreeks contact?

De Orthodontist is gevestigd in Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst.

 

Adres: Angelinapolder 113C

3825 LX Amersfoort Vathorst

T: 033 303 02 43

E: info@ocav.nl

of vul het contactformulier in